Manera negra

15/08/2021 02:42

Libro de Manera negra
0
(0)
Índice

  Libro de Manera negra de Narcís Comadira

  Manera negra libro para descargar gratis en formato epub

  Manera negraUn Maze devint-i-cinc poem, que inclouen una llarga carta a Giuseppe Grilli, tres soliloquis quasi teatrals, una petita suite toscana i quinze composicions differents: una mostra perfecta de l'ofici d'artesà del vers i de la saviesa que caracteritzen a en Narcís Comadira.

  Biografía del autor

  Narcís Comadira (Girona, 1942) és poeta i pintor. El 2003 va reunir tots els llibres de versos que havia publicat fins aleshores en el volum Formes de l'ombra: Poesia 1966-2002 (2003); amb posterioritat ha publicat encara un altre llibre de poesia, Llast (2007). Ha publicat, també, tres volums d'obra dramàtica original, i un seguit de traduccions de teatre i de poesia (entre altres, la versió íntegra dels Cants de Leopardi). Com a prosista ha publicat Girona: Matèria i memòria (1992), els llibres d'assaig Sense escut (1998) i Forma i prejudici: Papers sobre el Noucentisme (2006), i ha aplegat en diversos volums algunes de les seves col·laboracions a la premsa periòdica (començant per Fórmules magistrals, 1997, reeditat recentment a labutxaca).

  Descargar Libro Epub Gratis Manera negra

  Descarga este Epub Gratis  Manera negra en Formato PDF y en español.

  ¿Te Gusto el Libro?

  ¡Haz clic en una estrella para puntuar!

  Promedio de puntuación 0 / 5. Recuento de votos: 0

  Hasta ahora, ¡no hay votos!. Sé el primero en puntuar este contenido.

  Ya que has encontrado Interesante el Libro...

  ¡Sígueme en los medios sociales!

  Subir
  iepub.es】» Este sitio web utiliza cookies para asegurarse de obtener la mejor experiencia en nuestro sitio web    Más información
  Privacidad