Reportar esta app

Descripción

Libro de Manera negra de Narcís Comadira

Manera negra libro para descargar gratis en formato epub

Manera negraUn Maze devint-i-cinc poem, que inclouen una llarga carta a Giuseppe Grilli, tres soliloquis quasi teatrals, una petita suite toscana i quinze composicions differents: una mostra perfecta de l’ofici d’artesà del vers i de la saviesa que caracteritzen a en Narcís Comadira.

Biografía del autor

Narcís Comadira (Girona, 1942) és poeta i pintor. El 2003 va reunir tots els llibres de versos que havia publicat fins aleshores en el volum Formes de l’ombra: Poesia 1966-2002 (2003); amb posterioritat ha publicat encara un altre llibre de poesia, Llast (2007). Ha publicat, també, tres volums d’obra dramàtica original, i un seguit de traduccions de teatre i de poesia (entre altres, la versió íntegra dels Cants de Leopardi). Com a prosista ha publicat Girona: Matèria i memòria (1992), els llibres d’assaig Sense escut (1998) i Forma i prejudici: Papers sobre el Noucentisme (2006), i ha aplegat en diversos volums algunes de les seves col·laboracions a la premsa periòdica (començant per Fórmules magistrals, 1997, reeditat recentment a labutxaca).

Descargar Libro Epub Gratis Manera negra

Descarga este Epub Gratis  Manera negra en Formato PDF y en español.

Comentarios cerrados.

iepub.es】» Este sitio web utiliza cookies para asegurarse de obtener la mejor experiencia en nuestro sitio web    Más información
Privacidad