Reportar esta app

Descripción

Libro de Manera negra de Narcís Comadira

Manera negra libro para descargar gratis en formato epub

Manera negra, Un Maze devint-i-cinc poem, que inclouen una llarga carta a Giuseppe Grilli, tres soliloquis quasi teatrals, una petita suite toscana i quinze composicions differents: una mostra perfecta de l’ofici d’artesà del vers i de la saviesa que caracteritzen a en Narcís Comadira.

Biografía del autor

Narcís Comadira (Girona, 1942) és poeta i pintor. El 2003 va reunir tots els llibres de versos que havia publicat fins aleshores en el volum Formes de l’ombra: Poesia 1966-2002 (2003); amb posterioritat ha publicat encara un altre llibre de poesia, Llast (2007). Ha publicat, també, tres volums d’obra dramàtica original, i un seguit de traduccions de teatre i de poesia (entre altres, la versió íntegra dels Cants de Leopardi). Com a prosista ha publicat Girona: Matèria i memòria (1992), els llibres d’assaig Sense escut (1998) i Forma i prejudici: Papers sobre el Noucentisme (2006), i ha aplegat en diversos volums algunes de les seves col·laboracions a la premsa periòdica (començant per Fórmules magistrals, 1997, reeditat recentment a labutxaca).

Epub_Gratis_Asesinatos_en_Albert_Park">Descargar Libro Epub Gratis Manera negra

Descarga este Epub Gratis  Manera negra en Formato PDF y en español.

Manera negra,

Mira Tambien: Temas Relacionados
Manera negra,
Ossa Menor
Manera negra,
Tots els poemes

Comentarios cerrados.

iepub.es】» Este sitio web utiliza cookies para asegurarse de obtener la mejor experiencia en nuestro sitio web    Más información
Privacidad